Ca tot e perioada dovlecilor,am petrecut vreo jumatate de ora sa tai si sa curat o jumatate de dovleac, ca au o duritate la taiat , vai de degetele mele. Pai cum spuneam, am cumparat foi, le-am lasat sa se dezghete si la treaba. Am pus dovleacul dat pe razatoare cu vreo 4 mere, ca sa aiba ceva zeama, am pus zaharul tos si zaharul vanilat, scortisoara, l-am lasat vreo 5 minute la fiert, apoi am pus grisul si l-am mai invartit vreo 5 minute, intre timp am aprins cuptorul. Am asezat in tava hartie de copt (ei, n-am avut rabdare sa tai hartia,asa ca am rupt-o) unsa cu putin ulei, am pus o foaie, apoi umplutura toata si iar o foaie... nu uitati sa gauriti cu furculita! l-am lasat vreo 30 de min la foc potrivit si cand s-a rumenit suficient l-am scos, lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia! Puteti sa o pudrati cu zahar pudra vanilat. E delicioasaaaaa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii