Ca tot e perioada dovlecilor,am petrecut vreo jumatate de ora sa tai si sa curat o jumatate de dovleac, ca au o duritate la taiat , vai de degetele mele. Pai cum spuneam, am cumparat foi, le-am lasat sa se dezghete si la treaba. Am pus dovleacul dat pe razatoare cu vreo 4 mere, ca sa aiba ceva zeama, am pus zaharul tos si zaharul vanilat, scortisoara, l-am lasat vreo 5 minute la fiert, apoi am pus grisul si l-am mai invartit vreo 5 minute, intre timp am aprins cuptorul. Am asezat in tava hartie de copt (ei, n-am avut rabdare sa tai hartia,asa ca am rupt-o) unsa cu putin ulei, am pus o foaie, apoi umplutura toata si iar o foaie... nu uitati sa gauriti cu furculita! l-am lasat vreo 30 de min la foc potrivit si cand s-a rumenit suficient l-am scos, lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia! Puteti sa o pudrati cu zahar pudra vanilat. E delicioasaaaaa!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii