Ca tot e perioada dovlecilor,am petrecut vreo jumatate de ora sa tai si sa curat o jumatate de dovleac, ca au o duritate la taiat , vai de degetele mele. Pai cum spuneam, am cumparat foi, le-am lasat sa se dezghete si la treaba. Am pus dovleacul dat pe razatoare cu vreo 4 mere, ca sa aiba ceva zeama, am pus zaharul tos si zaharul vanilat, scortisoara, l-am lasat vreo 5 minute la fiert, apoi am pus grisul si l-am mai invartit vreo 5 minute, intre timp am aprins cuptorul. Am asezat in tava hartie de copt (ei, n-am avut rabdare sa tai hartia,asa ca am rupt-o) unsa cu putin ulei, am pus o foaie, apoi umplutura toata si iar o foaie... nu uitati sa gauriti cu furculita! l-am lasat vreo 30 de min la foc potrivit si cand s-a rumenit suficient l-am scos, lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia! Puteti sa o pudrati cu zahar pudra vanilat. E delicioasaaaaa!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii