autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu dovleac si nuca

Autor: Beatrice_m24 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice_m24 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
300 g nuci maruntite, 1 dovleac alb mizlociu, 1 cana de zahar, 1 cana faina, 1 praf de copt, sare, ulei, scortisora

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se curata, dovleacul. Se da pe razatoare, se caleste cu zaharul si scortisoara, apoi se amesteca cu nuca maruntita.
Se framanta un aluat din faina, putina sare, apa si ulei, adaugandu-se si praful de copt.
Se unge o tava, in care se pune o foaie din aluatul pregatit, se aduga umplutura, se pune a doua foaie deasupra. Inainte de a se introduce in cuptor, se portioneaza. Se coace la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac si nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta de dovleac cu nuca

Placinta de dovleac cu nuca

Eu incep reteta cu pregatirea umpluturii: curat dovleacul, il dau prin razatoarea mare, il pun la

26 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

-Mai întâi se pun la copt miezurile de nucă într-o tavă în cuptorul încins

10 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g nuci maruntite
  • 1 dovleac alb mizlociu
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • sare
  • ulei
  • scortisora

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mille feuille