autor:

andy andreea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu dovlecei

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 august 2012

Ingrediente
Pentru aluat:, 200 g faina, , 150 g unt, , 1 ou, , 3 lg lapte, , 1 praf de sare, , pesmet, Pentru umplutura:, 3 dovlecei potriviti ca marime, , 1 ceapa mare, , 2 lg unt topit, , 3 ciuperci champignon, , 4 oua, , 250 g branza de capra, , 50 g parmezan ras, , 2 lg smantana grasa, , busuioc uscat, , nucsoara rasa, , 1 lg seminte de pin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de sare, se adauga untul rece taiat bucatele, oul, laptele rece si se framanta bine, pana se obtine un aluat omogen si elastic. se lasa la rece minimum 30 de minute.

Separat, se incinge untul intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, dovleceii si ciupercile taiate. Se calesc impreuna pana se inmoaie, apoi se iau de pe foc. Intr-un bol separat, se bat ouale cu branza zdrobita, se adauga smantana, busuioc si nucsara , se amesteca cu dovlecei si ciupercile calite.

Se intinde aluatul in foaie, se tapeaza cu el o forma rotunda de placinta, se intepa in mai multe locuri cu furculita, se prepara pesmet, apoi se toarna umplutura. Deasupra se aseaza feli de dovlecel, seminte de pin si parmezanul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

Incepem prin a pregati aluatul: Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu oua
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 3 lg lapte
  • 1 praf de sare
  • pesmet
  • Pentru umplutura:
  • 3 dovlecei potriviti ca marime
  • 1 ceapa mare
  • 2 lg unt topit
  • 3 ciuperci champignon
  • 4 oua
  • 250 g branza de capra
  • 50 g parmezan ras
  • 2 lg smantana grasa
  • busuioc uscat
  • nucsoara rasa
  • 1 lg seminte de pin.

Raporteaza reteta

Retete
de andy andreea
Cotlete cu ierburi aromate

Cotlete cu ierburi aromate

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Bilute de cartofi

Bilute de cartofi

Se fierb carofi in apa cu sare, se scurg, se curata de coaja si se piseaza bine.Se adauga untul topit,

2 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

MMMmmmmm, tare buna precis!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu smochine si mascarpone