Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute.
Branza dulce se amesteca cu zaharul ,zaharul vanilat,oul,stafidele, grisul, coaja si sucul de la o lamaie.
Merele se curata de coaja se dau pe razatoarea mare se adauga zaharul, zaharul vanilat,esenta de rom,scoartisoara si grisul.
Gemul de capsuni se amesteca nuca macinata(ca sa nu curga gemul).
Branza sarata se da pe razatoarea mare.
Asezam pe o planseta tot cate 2 foi le ungem cu pensula cu putin ulei si asezam inca 2 foi le umplem pe rand (vezi foto) cu mere apoi cu branza apoi cu gem apoi cu branza sarata.Deasupra le ungem cu pensula cu ou .Peste ruloul cu branza sarata punem putin susan. Cele ce mere si gem le facem de post iar cele cu branza le facem de dulce.SUNT SUPER DE BUNE.
Se coc la foc potrivit 20-25 minute.Se lasa la racit complet si apoi se taie in bucati (cum doreste fiecare).Asa reci rulourile dulci le pudram cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii