Placinta cu foi fine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Placinta cu foi fine

Ingrediente

  • Ingrediente:1pachet foi fine de placinta,
  • Umplutura 1. 300 gr branza dulce,1 ou, 5 linguri zahar,2 plicuri zahar vanilat,1 pachet mic stafide,3 linguri gris,coaja de la o lamaie si sucul de la lamaie..
  • 2. 3 mere mari,3 linguri zahar,scortisoara,2 plicuri zahar vanilat,cativa stropi esenta de rom(optional),3 linguri gris
  • 3. gem de capsuni cu putina nuca macinata
  • 4. branza sarata,1 ou,susan,zahar pudra.

Mod de preparare

Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute.

Branza dulce se amesteca cu zaharul ,zaharul vanilat,oul,stafidele, grisul, coaja si sucul de la o lamaie.

Merele se curata de coaja se dau pe razatoarea mare se adauga zaharul, zaharul vanilat,esenta de rom,scoartisoara si grisul.

Gemul de capsuni se amesteca nuca macinata(ca sa nu curga gemul).

Branza sarata se da pe razatoarea mare.

Asezam pe o planseta tot cate 2 foi le ungem cu pensula cu putin ulei si asezam inca 2 foi le umplem pe rand (vezi foto) cu mere apoi cu branza apoi cu gem apoi cu branza sarata.Deasupra le ungem cu pensula cu ou .Peste ruloul cu branza sarata punem putin susan. Cele ce mere si gem le facem de post iar cele cu branza le facem de dulce.SUNT SUPER DE BUNE.

Se coc la foc potrivit 20-25 minute.Se lasa la racit complet si apoi se taie in bucati (cum doreste fiecare).Asa reci rulourile dulci le pudram cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise