ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi iaurtul, grisul, stafidele si aromele, si se amesteca cu o lingura de lemn. Se impart foile de placinta in doua si se ung cu ulei. Se aseaza in tava de la cuptor bine unsa cu ulei, un rand de foi (unse cu ulei fiecare in parte) ! Se toarna compozitia de iaurt. Se aseaza peste, a doua parte de foi de placinta unse fiecare in parte. Se unge cu ulei si ultima foaie, cea de deasupra si se da la cuptorul incalzit in prealabil. Se coace la 180°C. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se scoate tava si se presara cu zahar tos sau brun. Se da din nou la cuptor si se continua coacerea. Cand este gata, se scoate din cuptor si se acopera cu un prosopel din bumbac bine umezit (nu ud !). Se lasa 10 minute dupa care se poate servi. Este excelenta si calda si rece.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii