autor:

Sidy

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Placinta cu iaurt...si alte cele

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
* 400 g aluat foietaj, * 4 oua, * 2-3 iaurturi mici Nutriday, * 300 g ceafa afumata, * 150 g carnati afumat, * 100 g sunca de pui, * 100 g telemea, * 100 g cascaval, * 1 cutie ciuperci taiate, * 1 legatura patrunjel verde, * sare cu aroma de verdeturi, * praf chilli hot, * piper proaspat macinat, * 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

O tava o tapetam cu hartie de copt si asezam in ea aluatul.
Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade C.
Taiem felii mezelurile.Daca doriti , puteti sota putin ceafa si carnatul.
Intr-un bol amestecam bine ouale, iaurtul, mezelurile sotate,ciupercile, telemeaua rasa, patrunjelul verde tocat si condimentele.
Compozitia obtinuta o asezam peste aluatul din tava cu ajutorul unei linguri si nivelam frumos pe intreaga suprafata.
Deasupra punem sunca de pui si radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mici.
Dam tava la cuptor aproximativ o ora pina se rumeneste frumos deasupra si se intareste compozitia de iaurt si oua.
Se scoate din cuptor si se serveste calda.
Pofta mare !

Se poate servi si rece dar cu un sos alaturi.

Cand vreti sa faceti ceva repede si ati facut si curatenie in ...frigider, puteti face aceasta placinta.... Se poate umple cu ce vreti voi, ce aveti la indemana si va place. Resturi de friptura, legume, branzeturi dar sa nu uitati sa adaugati iaurtul si ouale...
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt...si alte cele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Freecasse-piinicele prajite si umplute

Freecasse-piinicele prajite si umplute

Se cerne faina intr-un bol se adauga drojdia uscata oul uleiul si putina apa si se framinta se adauga

8 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Piure cu cascaval si ochiuri--la cuptor

Piure cu cascaval si ochiuri--la cuptor

Se face un piure normal in care se adauga csacavalul ras. Se unge o tava cu unt ,se aseaza piureul,se

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

    Foarte buna, tebuie gustata neaparat1

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 martie 2011

    Da bune placinte ai facut ...yumi,yumi.*****

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 martie 2011

    Mmmm....ce buna trebuie sa fi fost. Buna idee!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • * 400 g aluat foietaj
  • * 4 oua
  • * 2-3 iaurturi mici Nutriday
  • * 300 g ceafa afumata
  • * 150 g carnati afumat
  • * 100 g sunca de pui
  • * 100 g telemea
  • * 100 g cascaval
  • * 1 cutie ciuperci taiate
  • * 1 legatura patrunjel verde
  • * sare cu aroma de verdeturi
  • * praf chilli hot
  • * piper proaspat macinat
  • * 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Czompa (Chef de cuisine)

Foarte buna, tebuie gustata neaparat1

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita