autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu lapte batut

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
500g foi, 3 oua, 1 pahar de lapte batut, 1 pahar ulei, 1 praf de copt, 1 plic de zahar vanilat, 200g stafide, 100g mac si esenta., , SIROPUL: 1 pahar zahar si 2 pahare de apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun in tava unsa 3 foi, compozitia si iar 3 foi si iar compozitie, pana terminati foile, cand s-a copt se pune siropul fierbinte si se tine la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
saratele fragede

saratele fragede

* Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina

34 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu chimen

Saleuri cu chimen

Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stratienco Doinita , 11 mai 2014

    buna placinta

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Si eu fac placinta cu mai mult iaurt, dar fara sa mai insiropez.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Reteta aceasta am vazut ca o prepara machedonii, diferenta: ei pun mai mult iaurt.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g foi
  • 3 oua
  • 1 pahar de lapte batut
  • 1 pahar ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 200g stafide
  • 100g mac si esenta.
  • SIROPUL: 1 pahar zahar si 2 pahare de apa

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Si eu fac placinta cu mai mult iaurt, dar fara sa mai insiropez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri de casa