autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu lapte batut

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
500g foi, 3 oua, 1 pahar de lapte batut, 1 pahar ulei, 1 praf de copt, 1 plic de zahar vanilat, 200g stafide, 100g mac si esenta., , SIROPUL: 1 pahar zahar si 2 pahare de apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun in tava unsa 3 foi, compozitia si iar 3 foi si iar compozitie, pana terminati foile, cand s-a copt se pune siropul fierbinte si se tine la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Clãtite de afine cu mousse de cãpsuni (Crepes de mirtilos recheados c/ mousse de morangos)

Clãtite de afine cu mousse de cãpsuni (Crepes de mirtilos recheados c/ mousse de morangos)

Câte ceva despre afine...nu de alta, dar sã nu fie "geloase" pe rãchitele :)) Au o delicioasã

9 voturi    11 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Turtite

Turtite

Se amesteca ingredientele pana se obtine un aluat omogen.Se fac turtite care se coc direct pe plita

27 voturi    8 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stratienco Doinita , 11 mai 2014

    buna placinta

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Si eu fac placinta cu mai mult iaurt, dar fara sa mai insiropez.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Reteta aceasta am vazut ca o prepara machedonii, diferenta: ei pun mai mult iaurt.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g foi
  • 3 oua
  • 1 pahar de lapte batut
  • 1 pahar ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 200g stafide
  • 100g mac si esenta.
  • SIROPUL: 1 pahar zahar si 2 pahare de apa

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Si eu fac placinta cu mai mult iaurt, dar fara sa mai insiropez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
painisoare (chifle)