Se curata si se dau pe razatoare merele, se calesc, se adauaga zahar si scortisoara. Se unge o tava, se aduga o parte din foetaj, peste care se pune un strat de mare calite. Se adauaga cealata parte de foetaj, se unge cu ulei deasupra, se portioneaza cu un cutit inainte de a se introduce in cuptor.
Se unge cu un ou batut peste care se presara miez de nuca tocat marunt. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii