Se curata si se dau pe razatoare merele, se calesc, se adauaga zahar si scortisoara. Se unge o tava, se aduga o parte din foetaj, peste care se pune un strat de mare calite. Se adauaga cealata parte de foetaj, se unge cu ulei deasupra, se portioneaza cu un cutit inainte de a se introduce in cuptor.
Se unge cu un ou batut peste care se presara miez de nuca tocat marunt. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii