Merele se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita sa fiarba pana nu mai ramane nici un pic de suc. Se ia cratita de pe foc, se adauga zaharul, zaharul vanilat si scortisoara dupa preferinta. Se iau foile de placinta cate 2 si se ung cu margarina topita. Compozitia de mere se imparte in 3 parti si se aseaza intre foi astfel: se aseaza 4 foi date cu margarina apoi o portie de mere; pe deasupra se aseaza iarasi 4 foi unse si o portie de mere ; apoi 3 foi si o portie de mere , iar pe deasupra se aseaza 2 foi unse cu margarina si se da la cuptorul incins la 180 grade pentru 40-45 minute. Cand este gata , se scoate placinta , se stropeste cu apa rece, se acopera cu un prosop curat si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii