Punem faina,zaharul,ouale,uleiul,bicarbonatul si lapte cat cuprinde, intr-un vas si le framantam pana ce obtinem un aluat usor de intins. Tapetam tava ,apoi inpartim aluatul in doua ,o parte o intindem si o asezam pe fundul tavii, peste care punem merele razalite si indulcite dupa gust si cu un pic de scortisoara. deasupre facem gratii din aluatul ramas si presaram cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii