Punem faina,zaharul,ouale,uleiul,bicarbonatul si lapte cat cuprinde, intr-un vas si le framantam pana ce obtinem un aluat usor de intins. Tapetam tava ,apoi inpartim aluatul in doua ,o parte o intindem si o asezam pe fundul tavii, peste care punem merele razalite si indulcite dupa gust si cu un pic de scortisoara. deasupre facem gratii din aluatul ramas si presaram cu zahar.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii