Se amesteca toate ingredientele uscate in ordinea enumerata pana rezulta un aluat omogen si usor de manevrat si intins.
Merele se curata si se da pe razatoare, adaugam la sfarsit dulceata de visine. Optional, daca ni se pare ca avem prea mult lichid adaugam 3 linguri de gris.
Se imparte aluatul in doua si se intinde fiecare parte.
Se unge tava cu unt, presaram o lingura de gris si adaugam foaia intinsa peste care punem merele cu dulceata si deasupra cealalta foaie.
Se lasa la cuptor 30 de min (difera in functie de cuptor), se lasa la racit, se taie si se pudreaza cu zahar.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii