Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul de masline.Cand devin aurii se adauga ciupercile scurse de zeama si se inabusa pana scade.Se adauga Pieptul de pui fiert si dat prin masina de tocat si se mai lasa pe foc 5 minute.Cand se racesc se adauga jumatate din cascaval - ras,smantana,ouale batute si se potriveste de sare si pipr.Se unge o tava mai inalta cu unt,se pun cam 6-7 foi de placinta in asa fel incat sa fie tava acoperita si pe margini.Se ung si foile de placinta cu unt si se adauga compozitia de carne si ciuperci.Se decupeaza foile dupa tava,iar surplusul se rupe bucatele mici si se adauga peste carne.Se da la cuptor (incins in prealabil ) circa 40 minute.Cand este aproape gata,se adauga restul de cascaval ras si se mai lasa cam 10 minute pana cand devine aurie.Se taie rece.
Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii