autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Placinta cu somon II

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
830 g somon la conserva, fara piele si oase, scurs si maruntit, 2 oua batute, 750 g lapte degresat, 300 g (2 cani) orez cu bob lung gatit, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri marar proaspat taiat fin, 1 - 2 lingurite praf de curry, 80 g (1 ceasca) branza Ceddar rasa, frunze de salata pentru servit, ulei sau margarina pentru uns tava, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti o tava mare cu ulei sau margarina.

Intr-un bol mare amestecati orezul, somonul, laptele, ouale batute, uleiul de maslne, mararul, praful de curry si jumatate din cantitatea de branza Ceddar, apoi turnati mixtura in tava de copt, presarati deasupra branza ramasa si dati la cuptor cam 40 de minute.

Asezonati cu sare si piper, taiati felii si serviti cu frunze de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu somon II" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Muffins- 2 variante

Muffins- 2 variante

Se amestecă ingredientele uscate: făină, zahăr, sare, praf de copt şi bicarbonat. Separat se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Gris cu lapte ca pe vremea bunicii

Gris cu lapte ca pe vremea bunicii

Punem laptele pe foc mic impreuna cu zaharul, esenta, coaja de citrice si semintele de anason si

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 830 g somon la conserva
  • fara piele si oase
  • scurs si maruntit
  • 2 oua batute
  • 750 g lapte degresat
  • 300 g (2 cani) orez cu bob lung gatit
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri marar proaspat taiat fin
  • 1 - 2 lingurite praf de curry
  • 80 g (1 ceasca) branza Ceddar rasa
  • frunze de salata pentru servit
  • ulei sau margarina pentru uns tava
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu miere si unt de arahide