Pregatiti un aluat fraged. Intindeti-l si puneti-l intr-o forma cu diametrul de 30cm, se coace aluatul 20 min, se scoate. Intre timp se razuie morcovii si dovleceii si se calesc in unt la foc mic 15 min. Se taie pestele fasii. Peste aluatul gatit se pune amestecul de zarzavat pe care l-am calit si fasiile de peste. Separat se amesteca ouale cu smantana, laptele, boiaua, sarea si piperul. Se toarna acest amestec peste zarzavat si peste se da la cuptor 35 min. Se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii