autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PLACINTA CU SOMON

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
aluat fraged, 4-5 morcovi, 3-4 dovlecei, 350g somon, 3 oua, 200ml smantana, 100ml lapte, sare, piper, boia de ardei, unt.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatiti un aluat fraged. Intindeti-l si puneti-l intr-o forma cu diametrul de 30cm, se coace aluatul 20 min, se scoate. Intre timp se razuie morcovii si dovleceii si se calesc in unt la foc mic 15 min. Se taie pestele fasii. Peste aluatul gatit se pune amestecul de zarzavat pe care l-am calit si fasiile de peste. Separat se amesteca ouale cu smantana, laptele, boiaua, sarea si piperul. Se toarna acest amestec peste zarzavat si peste se da la cuptor 35 min. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU SOMON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Seppie cu mazare

Seppie cu mazare

Ceapa se taie ft fina ,se soteaza cu usturoiul si 2 linguri de ulei de masline,se adauga seppiile,se

1 vot    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somon cu spanac gratinat

Somon cu spanac gratinat

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cod in crusta de malai
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide