Se decongeleaza spanacul, dupa care se amesteca cu branza feta, cu uleiul, ouale, pesmetul si zeama de la lamaie pana se obtine o pasta omogena (se poate folosi un blender/mincer).
Aluatul se imparte in doua parti astfel: 2/3 si 1/3 si se intinde in foi de 3-4 mm grosime
Se unge cu unt si apoi se tapeteaza cu faina un vas ceramic, dupa care se aseaza cu grija 2/3 din aluat.
Se umple cu pasta de mai sus, dupa care se acopera cu restul de 1/3 din aluat.
Se inteapa din loc in loc foaia de placinta.
Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste bine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii