1. Se fierbe spanacul 5 minute in apa cu sare, se strecoara si se toaca marunt.Se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul zdrobit, telemeaua rasa ,ouale batute si ricotta.Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa gust.
2.Se intinde 1/2 din cantitatea de foi de placinta,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se ung foile cu ulei caldut sau untura topita.Se toarna umplutura, se acopera cu restul de foi si se unge placinta deasupra cu galbenus de ou.
3.Se coace placinta in cuptor preincazit circa 1 ora.Dupa ce s-a racorit , se portioneaza.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii