Ceapa se toaca foarte fin si se pune la calit in putin ulei. Adaugam spanacul congelat si amestecam pana cand se decongeleaza intreaga cantitate. Luam de pe foc, adaugam usturoiul pisat, branza feta si cascavalul ras. Lasam compozitia sa se raceasca foarte bine.
Din foaia de aluat foietaj taiem doua cecuri egale (28-30cm in diametru). Asezam in tava prima foaie si punem cantitatea de spanac pe foaie. Eu am intins uniform, insa am gresit, trebuie o gramajoara la mijloc si pe margine un cerc. Lasam 1,5 cm pe margine aluat curat si intre cerc si mijloc un spatiu cam de 1 cm. Cu o furculita lipim marginile foilor, iar la mijloc lipim aluatul unul de altul prin presare usoara cu o cana sau un pahar. Crestam apoi cercul la distanta de 2-3 cm si rasucim apoi fasiile de aluat, toate in acelasi sens una dupa alta.
Ungem cu ou si dam la cuptor pana capata o culoare frumos aurie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii