Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si adaugam orezul. Lasam sa fiarba,dupa care lasam la racit,dupa ce sa racit adaugam branza feta pe care am dat-o pe razatoare,sare,piper,marar.
Foile: Se amesteca toate ingredientele, se formeaza un aluat consistent pe care il impartim in doua,pentru 2 foi.
Intr-o tava rotunda, pe care am tapetat-o, punem prima foaie, umplutura, a-2-a foaie, ungem cu ou.
Se da la cuptor pentru cca 30-40 minunte, la 180 grade.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii