Ingrediente
200gr faina, 100gr unt, 50ml apa rece, 1 galbenus de ou, un praf sare, 400gr spanac congelat, 200gr branza feta, 1 ceapa, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Se distuie ceapa, se adauga spanacul si se lasa pe foc pana cand spanacul e gata, Se ia de pe foc, se afdauga feta maruntita si se amesteca bine cu o lingura. Se mai adauga piper.
Aluatul se imparte in doua bucati: una mai mare, alta un pic mai mica. Se intind cu sucitorul in forma tavii in care coaceti. Cu bucata de aluat mai mare se acopera fundul si marginile tavii, se adauga umplutura de spanac, si se acopera cu bucata mai mica. Se preseaza bine marginile aluaturilor ca sa se imbine, se inteapa suprafata din loc in loc si se da la cuptorul preincalzit la 200grade pana e bine rumenita deasupra (cca. 40 min)