autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu carne

Placinta cu sunca

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
8 portii: 20 gr drojdie, 300 gr faina, sare, 1 vanata mica, 1 ceapa, 300 gr sfecla rosie, 1 lingura ulei, 100 gr branza roquefort, 3 oua, 250 gr crema de branza, 250 ml lapte, piper, 50 ml branza grasa, 4 felii bacon

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati drojdia si cca 100 ml apa fierbinte. Framantati-o cu faina si sare si lasati-o sa creasca intr-un loc cald. Taiati marunt vanata, ceapa si sfecla si caliti-le in ulei.

Amestecati branza roquefort, ouale, crema de branza si laptele, apoi condimentati amestecul rezultat. Incingeti cuptorul la 200 grade. Tapetati cu aluatul pregatit o forma de sufleu de 24 cm.

Asezati legumele, amestecul de oua, branza rasa si sunca, apoi coaceti placinta 35-40 minute. Spor la treaba si pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta aperitiv cu sunca si cascaval

Placinta aperitiv cu sunca si cascaval

Mi-a placut cum mi-a iesit, mai demult, placinta cu iaurt. asa ca am brodat pe aceeasi tema o altfel

38 voturi    16 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua
Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare

9 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Interesanta reteta.Cred ca merita incercata

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 portii: 20 gr drojdie
  • 300 gr faina
  • sare
  • 1 vanata mica
  • 1 ceapa
  • 300 gr sfecla rosie
  • 1 lingura ulei
  • 100 gr branza roquefort
  • 3 oua
  • 250 gr crema de branza
  • 250 ml lapte
  • piper
  • 50 ml branza grasa
  • 4 felii bacon

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.Cred ca merita incercata

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Musaca de cartofi cu carne tocata