Placinta cu sunca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 portii: 20 gr drojdie
  • 300 gr faina
  • sare
  • 1 vanata mica
  • 1 ceapa
  • 300 gr sfecla rosie
  • 1 lingura ulei
  • 100 gr branza roquefort
  • 3 oua
  • 250 gr crema de branza
  • 250 ml lapte
  • piper
  • 50 ml branza grasa
  • 4 felii bacon

Mod de preparare

Amestecati drojdia si cca 100 ml apa fierbinte. Framantati-o cu faina si sare si lasati-o sa creasca intr-un loc cald. Taiati marunt vanata, ceapa si sfecla si caliti-le in ulei.

Amestecati branza roquefort, ouale, crema de branza si laptele, apoi condimentati amestecul rezultat. Incingeti cuptorul la 200 grade. Tapetati cu aluatul pregatit o forma de sufleu de 24 cm.

Asezati legumele, amestecul de oua, branza rasa si sunca, apoi coaceti placinta 35-40 minute. Spor la treaba si pofta buna va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise