Faina se amesteca cu margarina (margarina sa fie putin moale) apoi se adauga smantana, zaharul ,zaharul vanilat,si praful de copt (care se stinge cu putin otet),se framanta ,nu prea mult ,apoi se imparte in doua si se fac doua foi .Urda se freaca cu zaharul ,se pune zaharul vanilat si smantana apoi se pun satfidele care in prealabil au fost tinute in apa la inmuiat , cele 6 oua se bat bine cu telul si se adauga in compozitie .Se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu pesmet ,se pune prima foaie si peste ea se pune umplutura (daca vezi ca e putin cam moale sa nu te sperii presari putin gris deasupra (dar putin) apoi pui peste ea cea dea doua foaie si dai la cuptor cam35 de minute (depinde de cuptor ) ,cad este coapta o pudrezi cu zahar.Pofta buna! Chiar este buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii