Ungem tava de copt cu unt. Amestecam 5 oua cu urda, zahar vanilat, un pic de sare si stafide.
Folosim hartie de copt. Punem cate 2 foi pe care le ungem cu unt si intindem umplutura. 2 foi peste sau mai multe dar puse un pic sifonate. Turnam umplutura si tot asa. Nu trebuie uitat sa ungem foile cu unt.
Amestecam smantana cu 1 ou si 1 plic de zahar vanilat.Turnam amestecul peste placinta, uniform si cu un cutit intepam din loc in loc placinta. O bagam la cuptor pana se rumeneste bine. O lasam la foc mediu. Cand o scoatem taiem marginile pentru ca o sa fie mai uscate.
O putem servi atat rece cat si calda.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii