Se curata ceapa se taie si se caleste,apoi morcovul curatat,ardelul,gogosarul curatat si taiat cubulete,apoi carnatul de vita si varza.Se adauga putina apa si se lasa sa scada; se adauga sare,piper,maraul si cimbru dupa gust.
Se lasa sa se raceasca.Intre timp se framanta bine aluatul si se imparte in doua; unde se face doua foi.
Se unge si se tapeteaza o tava se aseaza o foaie apoi compozitia si iar o foaie .
Si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii