Se curata ceapa se taie si se caleste,apoi morcovul curatat,ardelul,gogosarul curatat si taiat cubulete,apoi carnatul de vita si varza.Se adauga putina apa si se lasa sa scada; se adauga sare,piper,maraul si cimbru dupa gust.
Se lasa sa se raceasca.Intre timp se framanta bine aluatul si se imparte in doua; unde se face doua foi.
Se unge si se tapeteaza o tava se aseaza o foaie apoi compozitia si iar o foaie .
Si se da la cuptor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii