Aluatul se framinta si se da la rece ;din el se fac 2 foi umplutura se amesteca toate ingredientele bine . intr-o tava unsa se pune prima foaie ,se pune compozitia ,deasupra a doua foaie se unge cu ou , se presara cu susan si se da la cuptor cind este rumenita bine se scoate ,se lasa putin sa stea si se taie patrate
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii