autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta de cartofi

Autor: CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2006

Ingrediente
pentru o portie:, , Doi cartofi mijlocii, un ou, o felie mai groasa de parizer sau salam, sare, piper, un varf de cutit de oregano, putin ulei, o lingurita ketchup.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

77 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii dupa care se razalesc pe razatoarea mare sau pe cea mica( dupa preferinte), se storc bine de zeama. Se pun intr-un castron si se amesteca cu oul si parizerul sau salamul razalit pe aceeasi razatoare.Se condimenteaza cu sare, piper si oregano.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se pune compozitia impartita in doua sau in trei si se taseaza bine cu furculita in forma de placinta. Se rumeneste pe ambele parti. Se serveste calda folosind furculita si cutitul, cu sau fara paine. Se pune ketchup pe deasupra
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PLACINTA CU CARTOFI

PLACINTA CU CARTOFI

Cartofii curatati, spalati se razuiesc pe razatoarea cu gauri mici, ii stoarcem bine, bine de zeama,

4 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Placinta cu cartofi

Placinta cu cartofi

Dupa ce am curatat cartofii de coaja, ii spalam bine si i-am dat pe razatoarea mare. Ii acoperim

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Daca suplimentati ingredientele, va fi greu sa prajiti in tigae o cantitate mai mare din aceasta placinte.Reteta este conceputa exact pentru o portie, respectiv o tura de prajit.In plus cartoful se oxideaza daca dupa ce a fost razalit,e lasat la aer.Astfel isi schimba gustul si culoarea.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Pare sa fie bun,dar daca vreau o cantitate mai mare banuiesc ca suplimentez ingredientele.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

77 voturi

Ingrediente

  • pentru o portie:
  • Doi cartofi mijlocii
  • un ou
  • o felie mai groasa de parizer sau salam
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de oregano
  • putin ulei
  • o lingurita ketchup.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mamaliga cu brinza