Se curata cartofii dupa care se razalesc pe razatoarea mare sau pe cea mica( dupa preferinte), se storc bine de zeama. Se pun intr-un castron si se amesteca cu oul si parizerul sau salamul razalit pe aceeasi razatoare.Se condimenteaza cu sare, piper si oregano.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se pune compozitia impartita in doua sau in trei si se taseaza bine cu furculita in forma de placinta. Se rumeneste pe ambele parti. Se serveste calda folosind furculita si cutitul, cu sau fara paine. Se pune ketchup pe deasupra
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii