autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta de cartofi

Autor: CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2006

Ingrediente
pentru o portie:, , Doi cartofi mijlocii, un ou, o felie mai groasa de parizer sau salam, sare, piper, un varf de cutit de oregano, putin ulei, o lingurita ketchup.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

77 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii dupa care se razalesc pe razatoarea mare sau pe cea mica( dupa preferinte), se storc bine de zeama. Se pun intr-un castron si se amesteca cu oul si parizerul sau salamul razalit pe aceeasi razatoare.Se condimenteaza cu sare, piper si oregano.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se pune compozitia impartita in doua sau in trei si se taseaza bine cu furculita in forma de placinta. Se rumeneste pe ambele parti. Se serveste calda folosind furculita si cutitul, cu sau fara paine. Se pune ketchup pe deasupra
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PLACINTA CU CARTOFI

PLACINTA CU CARTOFI

Cartofii curatati, spalati se razuiesc pe razatoarea cu gauri mici, ii stoarcem bine, bine de zeama,

2 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC

PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

  • CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Daca suplimentati ingredientele, va fi greu sa prajiti in tigae o cantitate mai mare din aceasta placinte.Reteta este conceputa exact pentru o portie, respectiv o tura de prajit.In plus cartoful se oxideaza daca dupa ce a fost razalit,e lasat la aer.Astfel isi schimba gustul si culoarea.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Pare sa fie bun,dar daca vreau o cantitate mai mare banuiesc ca suplimentez ingredientele.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

77 voturi

Ingrediente

  • pentru o portie:
  • Doi cartofi mijlocii
  • un ou
  • o felie mai groasa de parizer sau salam
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de oregano
  • putin ulei
  • o lingurita ketchup.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena