Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de placinte.
Intr-un vas, bate untul cu cele trei feluri de zahar apoi incoporeaza oul si iaurtul.Intr-un alt vas amesteca ingredientele uscate apoi incorporeaza-le in amestecul de ingrediente ude.Framanta pana cand se obtine un aluat omogen.Da aluatul la rece cel putin 20-30 minute.
Intre timp, amesteca visinele cu sirop impreuna cu amidonul alimentar si vanilia.
Ia aluatul de la rece si intinde aproximativ 2/3 din el intr-o foaie de 1 cm grosime.Aseaza foaia intinsa in forma, atfel incat sa fie aluat la baza si pe marginile formei.Toarna umplutura in forma.Din restul de aluat fa firimituri care apoi presara-le peste umplutura.Da placinta la copt 35 minute, apoi scoate-o presara-o cu putin zahar cu scortisoara si da-o la copt pentru inca 5-10 minute.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii