Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
Amestecati intr-un vas zaharul, malaiul si sarea, adaugati ouale si galbenusul, amestecati bine, apoi puneti laptele, untul topit, zeama de lamaie, esenta de vanilie si esenta de lamaie, amestecati usor si turnati mixtura in foaia de placinta racita.
Dati la cuptor pentru 45 - 50 de minute, apoi mariti temperatura cuptorului si lasati pana se maroneste la suprafata.
Scoateti placinta, lasati-o sa se racesca si apoi taiati-o, veti obtine o placinta care are la suprafata o culoare maro, iar in interior este galbena.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii