Pentru aluat se incalzeste apa, se adauga drojdia, margarina,un pic de sare si faina pana devine un aluat elastec.
Umplutura: Se razuie gutuile, se storc de zeama si se indulcesc dupa preferinta cu zahar sau zaharina.
Coca se imparte in bucati mici(cat un ou), (pentru o foaie eu am folosit cate 3 bucati),in fiecare bucata se face o gaura si se pune o picatura de ulei,se framanta, se intinde foaia subtire si se umple cu gutui.Se ruleaza, se pune in tava si se da la cuptor.Cand este gata se taie bucati si se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii