autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta de pui

Autor: Manina R. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manina R. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2013

Ingrediente
2 piepti de pui, cepe,1 pachet foi placinta, 4 oua,ketchup dulce,patrunjel,sare,piper,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptii de pui se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata, se racesc,se dau prin masina de tocat. Cepele taiate marunt se calesc in putin ulei, se adauga carnea de pui, putina apa si se lasa la fiert pana se inmoaie ceapa.Cand se raceste amestecul, se adauga ouale pe rand, sare si piper. Intr-o tava unsa se pune o foaie ce se unge cu o pensula cu putin ulei, apoi alta foaie ce se unge cu ketchup si tot asa 1/3 pachet de foi,apoi jumatate din carne, se repeta cu alta treime din foi unse alternativ, restul de carne si restul de foi.Peste fiecare strat de carne se pune patrunjel tocat. Ultima foaie se unge cu ulei si cu un cutit ascutit,se taie placinta rondele pana la jumatate din grosime pentru ca atunci cand este gata sa poata fi mai usor taiata.Se introduce in cuptorul preancalzit la 150*. Cand este aproape gata, se mai unge cu putin kechup. Se introduce in cuptor inca putin

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta de vara cu carne de pui.

Placinta de vara cu carne de pui.

Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Placinta de pui (kotopita)

Placinta de pui (kotopita)

Fierbeti puiul curatat cu ceapa,foaia de dafin si sarea;lasati-l sa se raceasca,eliminati pielea,dezosati-l

6 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui, cepe,1 pachet foi placinta
  • 4 oua,ketchup dulce,patrunjel,sare,piper,ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cuib de viespi