Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare pentru 15-20 de minute.Se fierb pe jumatate,deoarece ii mai punem si la cuptor.Se lasa la racit si se taie sub forma de rondele.Intre timp pregatim umplutura de ciuperci.Intr-o tigaie se pun 2-3 linguri ulei de masline,se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit,se lasa sa se inmoia putin ceapa apoi se adauga ciupercile taiate,se condimenteaza cu sare si piper si se aduga vinul.Se lasa pe foc pana scade tot sosul.Se ia o forma rotunda in care se aseaza hartie de copt.Se aseaza primul strat de rondele de cartofi,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se pune un strat de smantana(150g)si jumatate din cantitatea de ciuperci,peste care se pune 200g cascaval ras,se continua cu urmatorul strat de cartofi,smantana,restul de ciuperci si cascaval ras-200g.Se pune ultimul strat ce cartofi se adauga smantana si cascavalul ramas.Se da la cuprotul incins la 180gC pentru 40 de minute.Se scoate si se bate 1 ou care se toarna deasupra,se mai da la cutor pentru 10 minute pana se rumeneste oul.Este o mancare usoara pentru zilele calduroase de vara.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii