Placinta din lavas cu carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Placinta din lavas cu carne

Ingrediente

  • 1 pachet lavas
  • 1 ou
  • 1,5 pahar lapte batut
  • 1 morcov
  • 400 g carne tocata (oricare preferati, am folosit amestec de porc si vita)
  • 200 g cascaval
  • verdeata
  • ulei de floare soarelui
  • 1 ligurita pasta de rosii
  • sare, piper negru macinat
  • 20 - 30g unt

Mod de preparare

Carnea tocata se prajeste impreuna cu ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare timp de 10 min. Se sareaza, se adauga piper si o lingurita pasta de rosii. Dupa scoaterea de pe foc se amesteca carnea cu verdeata si cascavalul dat prin razatoare

In tava de cuptor se asterne o foaie de lavas peste care se aseaza uniform jumatate din carne.

Intr-un bol mai adinc se amesteca oul cu iaurtul/lapte batut si bucatele de lavas(mici bucati rupte cu mana). Aceste bucati de lavas se aseaza deasupra carnii.

Peste stratul de lavas se adauga restul carnii. Se acopera totul cu o foaie intreaga de lavas peste care se adauga iaurtul ramas si mici cubulete de unt.

Se tine la cuptor 30-40 minute pina se rumeneste

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura