autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Placinta din lavas cu carne

Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2015

Ingrediente
1 pachet lavas, 1 ou, 1,5 pahar lapte batut, 1 morcov, 400 g carne tocata (oricare preferati, am folosit amestec de porc si vita), 200 g cascaval , verdeata, ulei de floare soarelui, 1 ligurita pasta de rosii, sare, piper negru macinat, 20 - 30g unt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se prajeste impreuna cu ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare timp de 10 min. Se sareaza, se adauga piper si o lingurita pasta de rosii. Dupa scoaterea de pe foc se amesteca carnea cu verdeata si cascavalul dat prin razatoare



In tava de cuptor se asterne o foaie de lavas peste care se aseaza uniform jumatate din carne.



Intr-un bol mai adinc se amesteca oul cu iaurtul/lapte batut si bucatele de lavas(mici bucati rupte cu mana). Aceste bucati de lavas se aseaza deasupra carnii.



Peste stratul de lavas se adauga restul carnii. Se acopera totul cu o foaie intreaga de lavas peste care se adauga iaurtul ramas si mici cubulete de unt.



Se tine la cuptor 30-40 minute pina se rumeneste



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta din lavas cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Jumari de porc

Jumari de porc

Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea, apoi se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet lavas
  • 1 ou
  • 1,5 pahar lapte batut
  • 1 morcov
  • 400 g carne tocata (oricare preferati
  • am folosit amestec de porc si vita)
  • 200 g cascaval 
  • verdeata
  • ulei de floare soarelui
  • 1 ligurita pasta de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • 20 - 30g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Eugen
Pui cu orez la cuptor

Pui cu orez la cuptor

1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu carne la cuptor

Cartofi cu carne la cuptor

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper. Se adauga ceapa taiata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui rasol cu legume si sos de marar