autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Placinta englezeasca cu pui

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Ingrediente
1 piept de pui(mai mare), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei kapia, jumatate ardei galben, 3 linguri cu varf smantana, 1 lingura rasa cu faina alba, sare, piper, 2 linguri ulei, jumatate foaie foietaj Linco, 1 ou, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucatele potrivite.
Ceapa o curatam si o tocam.
Morcovul il radem de coaja si il taiem cubulete.
Ardeiul kapia si ardeiul galben ,le scoatem semintele si ii taiem patratele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam puiul si il rumenim putin pe ambele parti(cat sa se albeasca carnea).
Apoi adaugam si legumele si le mai sotam 2-3 minute.
Dupa ce am sotat si legumele,adaugam apa cat sa acoperim bine totul.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Lasam sa fiarba la foc potrivit si acoperim cu un capac.
Smantana o amestecam cu faina bine ,bine , subtiem cu zeama din tocanita si invartim ca sa nu fie nici un cocolos.
Cand puiul si legumele sunt fierte mai bine de jumatate,adaugam amestecul de smantana cu faina ,in fir subtire si amestecam continuu.
Mai fierbem vreo 5 minute si inchidem tocanita.
O turnam intr-un vas yena(sau un vas termorezistent) si deasupra presuram patrunjel verde,tocat.
Luam foietajul(mai intindem putintel cat sa ajunga la dimensiunea vasului,sau daca e potrivit il lasam asa) si acoperim vasul cu el.
Lasam putin loc intr-o parte(sau facem o gaura pe un colt al foietajului) si il ungem cu ou batut .
Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si il lasam acolo pentru 30 de minute,la o temperatura potrivita.
Cand este gata,scoatem placinta afara,o lasam putin la racorit si servim.
Sa aveti pofta!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta englezeasca cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie

2 voturi    8 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mod de preparare. Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa

4 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui(mai mare)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • jumatate ardei galben
  • 3 linguri cu varf smantana
  • 1 lingura rasa cu faina alba
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • jumatate foaie foietaj Linco
  • 1 ou
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline