Placinta fara zahar - din seria prajiturilor fara zahar ideale pentru dieta si diabet...

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Placinta fara zahar - din seria prajiturilor fara zahar ideale pentru dieta si diabet...

Ingrediente

  • Pentru 3 placinte:
  • -25 gr drojdie
  • -un varf de sare
  • -200 gr faina
  • -o lingura ulei
  • -apa calda (aprox 150 ml)
  • -un galbenus
  • -doua mere
  • -scortiosoara
  • -suc de la jumatate de lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam drojdia cu putina faina, sare, si putina apa, lasand amestecul la caldura pana isi dubleaza volumul. Adaugam restul de faina, uleiul, restul de apa si framantam din nou. Se lasa din nou sa isi dubleze volumul, se imparte apoi in 3 si intinde cu sucitorul, avand forma de cerc, in mijloc vom avea umplutura. Aceasta este alcatuita din mere calite cu scortisoara si sucul de lamaie. Din cercuri vom face "pungute" ce contin umplutura, galbenusul se bate bine si se toarna peste acestea, le lasam la cuptor aproximativ 10 minute si gata! Rapid si delicios.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise