Intr-un vas amestecam drojdia cu putina faina, sare, si putina apa, lasand amestecul la caldura pana isi dubleaza volumul. Adaugam restul de faina, uleiul, restul de apa si framantam din nou. Se lasa din nou sa isi dubleze volumul, se imparte apoi in 3 si intinde cu sucitorul, avand forma de cerc, in mijloc vom avea umplutura. Aceasta este alcatuita din mere calite cu scortisoara si sucul de lamaie. Din cercuri vom face "pungute" ce contin umplutura, galbenusul se bate bine si se toarna peste acestea, le lasam la cuptor aproximativ 10 minute si gata! Rapid si delicios.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii