autor:

Fara foto

» » Aperitive

placinta frantuzeasca sarata

Autor: nicoleta juhasz (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta juhasz (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
500 g foi pt placinta linco, 300 g branza de vaca, 300 g branza telemea, 4-5 oua depinde de marime, 250 g margarina, pesmet fin, marar,cozi de ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

se numara foile si se impart in doua
se pune o foaie in tavaunsa cu ulei
se unge foaia cu ulei si se presara putin pesmet
se repeta operatia pana am pus jumatate din cantitatea de foi
se pune branza pe care am amestecat_o bine,telemea cu cealalta cu ouale ,mararul taiat marunt si cozile de ceapa taiate
se pune cealalte jumatate de cantitate de foi
la sfarsit se taie in tava in forma si dimensiunea pe care o vrem .se topeste margarina si se pune peste .se mai taie inca o data ca sa patrunda margarina bine
se pune in cuptor la 175° pana cand s_a rumenit bine.sa devina putin maronie(cam 30 min)
se mananca rece sau calda cu smantana peste
Daca ti-a placut reteta noastra "placinta frantuzeasca sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza la cuptor

Clatite cu branza la cuptor

Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie. Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri

26 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Foietaj cu sunca si branza topita

Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g foi pt placinta linco
  • 300 g branza de vaca
  • 300 g branza telemea
  • 4-5 oua depinde de marime
  • 250 g margarina
  • pesmet fin
  • marar,cozi de ceapa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Barcute cu branza si mac