Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea.
Se asezoneaza cu sare si piper
Se adauga ceapa, morcovul si usturoiul.
Dupa cateva minute, se adauga sosul Worcester, piureul de tomate si vinul si se amesteca bine pana ce carnea si legumele sunt bine gatite.
La final se adauga cimbrul, rozmarinul si supa de pui. Se mai lasa cateva minute.
Pentru piure, se fierb cartofii, se scurg, se paseaza apoi se adauga untul, galbenusurile, sare, piper, parmezanul ras (pastrati un pumn de parmezan pentru final) si se amesteca.
Intr-un vas se pune carnea apoi piureul peste care se presara parmezanul ramas.
Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 g C pentru aproximativ 30 de minute sau pana ce piureul a capatat o crusta aurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii