Placinta taraneasca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g dovlecel ras
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 200 g sunca afumata
  • 150 g cascaval ras
  • 125 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • lapte
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • 1 mana patrunjel verde
  • pesmet

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc intr-o lg de ulei incins pana se inmoaie.Se taie sunca afumata in fasi sau cubulete

Se cerne faina cu praful de copt, se adauga cascaval ras, sunca, ceapa si usturoiul.Se adauga dovlecelul ras, patrunjelul, ouale, laptele daca este prea grasa compozitia, se condimenteaza cu sare piper si maghiran dupa gust.

Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza usor in aluatul preparat. Se intr-un vas termorezistent uns si tapetat cu pesmet si se introduce in cuptorul incalzit la 180 grade pana se rumeneste.

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise