autor:

andy andreea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta taraneasca

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2012

Ingrediente
500 g dovlecel ras, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 200 g sunca afumata, 150 g cascaval ras, 125 g faina, 100 ml ulei, 1 praf de copt, 4 oua, lapte, sare, piper, maghiran, 1 mana patrunjel verde, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc intr-o lg de ulei incins pana se inmoaie.Se taie sunca afumata in fasi sau cubulete

Se cerne faina cu praful de copt, se adauga cascaval ras, sunca, ceapa si usturoiul.Se adauga dovlecelul ras, patrunjelul, ouale, laptele daca este prea grasa compozitia, se condimenteaza cu sare piper si maghiran dupa gust.

Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza usor in aluatul preparat. Se intr-un vas termorezistent uns si tapetat cu pesmet si se introduce in cuptorul incalzit la 180 grade pana se rumeneste.

Pofta Buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta taraneasca cu dovleac

Placinta taraneasca cu dovleac

Faina o amestecam intr-un bol cu praful de copt. Zaharul il dizolvam in lapte si turnam peste faina.

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta taraneasca cu carne de porc

Placinta taraneasca cu carne de porc

Aluatul l-am facut la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea scrisa mai sus. Cand programul

204 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g dovlecel ras
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 200 g sunca afumata
  • 150 g cascaval ras
  • 125 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • lapte
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • 1 mana patrunjel verde
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de andy andreea
Cotlete cu ierburi aromate

Cotlete cu ierburi aromate

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Bilute de cartofi

Bilute de cartofi

Se fierb carofi in apa cu sare, se scurg, se curata de coaja si se piseaza bine.Se adauga untul topit,

2 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte aspectoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume cu ghimbir