Carnea de pui se prajeste in cativa stropi de ulei de masline. Doua oua se fierb tari si se maruntesc, celalalte 2 se bat ca pentru omleta. Se amesteca: puiul, ambele tipuri de oua, parmezanul, condimentele, se acopera cu patrunjel si se da la frigider 30 de minute compozitia obtinuta.
Se pune compozitia in foietaj, lipind cu apa. De preferinta sa folositi o foaie de placinta, s-o inchideti bine cu apa la margini si abia apoi sa se puna a doua foaie. Se prajeste in ulei de masline pe ambele parti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii