autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PLACINTA TUNISIANA

Autor: cristina moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
- 500g de carne de pui tocata, - 4 oua, - 2 linguri de parmezan, - condimente, - foietaj de placinta, - ulei de masline, - patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se prajeste in cativa stropi de ulei de masline. Doua oua se fierb tari si se maruntesc, celalalte 2 se bat ca pentru omleta. Se amesteca: puiul, ambele tipuri de oua, parmezanul, condimentele, se acopera cu patrunjel si se da la frigider 30 de minute compozitia obtinuta.
Se pune compozitia in foietaj, lipind cu apa. De preferinta sa folositi o foaie de placinta, s-o inchideti bine cu apa la margini si abia apoi sa se puna a doua foaie. Se prajeste in ulei de masline pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA TUNISIANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de telina cu pui

Tocanita de telina cu pui

O tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare. Spalam si portionam carnea de pui. Punem

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Escalop de vita cu ciuperci

Escalop de vita cu ciuperci

- tăiem carnea și o batem ca pentru șnițele. Presărăm cimbru și sare peste ea. - tăvălim

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 02 decembrie 2009

    Arata tare bine................

  • alina

    alina (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    faina reteta

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Cred ca este grozav de aetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • - 500g de carne de pui tocata
  • - 4 oua
  • - 2 linguri de parmezan
  • - condimente
  • - foietaj de placinta
  • - ulei de masline
  • - patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de cristina moraru
GOGOSI GRECESTI

GOGOSI GRECESTI

Apa cu untul si sarea se pun la foc, cand incepe sa fiarba se pune faina incet si se amesteca mereu

38 voturi    11 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

maria mihalache

Arata tare bine................

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu sunca afumata