autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PLACINTA TUNISIANA

Autor: cristina moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
- 500g de carne de pui tocata, - 4 oua, - 2 linguri de parmezan, - condimente, - foietaj de placinta, - ulei de masline, - patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se prajeste in cativa stropi de ulei de masline. Doua oua se fierb tari si se maruntesc, celalalte 2 se bat ca pentru omleta. Se amesteca: puiul, ambele tipuri de oua, parmezanul, condimentele, se acopera cu patrunjel si se da la frigider 30 de minute compozitia obtinuta.
Se pune compozitia in foietaj, lipind cu apa. De preferinta sa folositi o foaie de placinta, s-o inchideti bine cu apa la margini si abia apoi sa se puna a doua foaie. Se prajeste in ulei de masline pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA TUNISIANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 02 decembrie 2009

    Arata tare bine................

  • alina

    alina (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    faina reteta

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Cred ca este grozav de aetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • - 500g de carne de pui tocata
  • - 4 oua
  • - 2 linguri de parmezan
  • - condimente
  • - foietaj de placinta
  • - ulei de masline
  • - patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de cristina moraru
GOGOSI GRECESTI

GOGOSI GRECESTI

Apa cu untul si sarea se pun la foc, cand incepe sa fiarba se pune faina incet si se amesteca mereu

38 voturi    11 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

maria mihalache

Arata tare bine................

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
cotlet umplut