autor:

» » Mancaruri cu carne

PLACINTA TUNISIANA

Autor: cristina moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
- 500g de carne de pui tocata, - 4 oua, - 2 linguri de parmezan, - condimente, - foietaj de placinta, - ulei de masline, - patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se prajeste in cativa stropi de ulei de masline. Doua oua se fierb tari si se maruntesc, celalalte 2 se bat ca pentru omleta. Se amesteca: puiul, ambele tipuri de oua, parmezanul, condimentele, se acopera cu patrunjel si se da la frigider 30 de minute compozitia obtinuta.
Se pune compozitia in foietaj, lipind cu apa. De preferinta sa folositi o foaie de placinta, s-o inchideti bine cu apa la margini si abia apoi sa se puna a doua foaie. Se prajeste in ulei de masline pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA TUNISIANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • maria mihalache , 02 decembrie 2009

    Arata tare bine................

  • alina

    alina (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    faina reteta

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Cred ca este grozav de aetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • - 500g de carne de pui tocata
  • - 4 oua
  • - 2 linguri de parmezan
  • - condimente
  • - foietaj de placinta
  • - ulei de masline
  • - patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de cristina moraru
GOGOSI GRECESTI

GOGOSI GRECESTI

Apa cu untul si sarea se pun la foc, cand incepe sa fiarba se pune faina incet si se amesteca mereu

42 voturi    11 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

maria mihalache

Arata tare bine................

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
musaca de cartofi