Se freaca untul cu galbenusurile si zaharul. Se adauga faina, putina sare, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, si smantana, pana obtii un aluat ce se poate intinde usor. Se lasa aluatul sa stea o ora la rece. Apoi se imparte in doua, se intinde o foaie si se pune in tava de copt. Se presara pesmet si nuca macinata, amestecata cu zaharul. Abia acum se pun ciresele, in strat egal (ciresele curatate de samburi si stoarse de zeama). Se acopera cu a doua foaie si bag-o la cuptor. Se taie cat e calda si se pudreaza din belsug.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii