Se freaca untul cu galbenusurile si zaharul. Se adauga faina, putina sare, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, si smantana, pana obtii un aluat ce se poate intinde usor. Se lasa aluatul sa stea o ora la rece. Apoi se imparte in doua, se intinde o foaie si se pune in tava de copt. Se presara pesmet si nuca macinata, amestecata cu zaharul. Abia acum se pun ciresele, in strat egal (ciresele curatate de samburi si stoarse de zeama). Se acopera cu a doua foaie si bag-o la cuptor. Se taie cat e calda si se pudreaza din belsug.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii