Framintam pina se face aluatul (ca la piine) apoi lasam pe 20 min sa se odihneasca si le proportionam (ronde) apoi le intindem cite una si le ungem cu ulei si le punem una peste alta, si se ia cite una se intinde din nou si se pune umplutura (forma cum doriti) apoi le ungem cu ou si le dam in rola la 200 - 250 grade (pentru 20 - 30min) pina se rumenesc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii