Aluatul
In faina adusa la temperatura camerei facem o gaura in mijloc si punem drojdia cu un pic de zahar si o cana de lapte caldut, acoperim cu un pic de faina si lasam sa creasca pentru circa 15 min. Apoi adaugam ouale batute, uleiul, sarea si framantam un aluat potrivit de moale adaugant treptat lapte. Il acoperim si-l lasam la crescut pentru circa 30-40 min.
Umplutura
In branza punem toate ingredientele si mestecam pana se face pasta. Pentru doritori scoatem zaharul si esentele si punem branza sarata si marar taiat fin.
Aluatul il taiem in 4 si intindem foi pa masa de lucru,taiem patrate dupa marimea dorita,si le umplem cu branza. Lipim marginile, punem placintele in tava unsa cu ulei si le mai lasam cca 10 min la crescut , le ungem cu ou batut, presaram mac sau susan, apoi le coacem. Dupa coacere le ungem cu un sirop facut din 1 cana apa,1lingura zahar si 1 lingura ulei.
Eu fac versiunea mai simpla si anume trandafiri in tava detasabila!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii