autor:

Fara foto

» » Aperitive

Placinte cu branza

Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2015

Ingrediente
1 pachet foi de placinte , 500 gr branza de vaci , 3 oua, 200 ml ulei de floarea soarelui , 1 ceapa alba, 1 lingura sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute pe o masa presarata in prealabil cu faina.



In acest timp se pregateste umplutura de branza - branza de vaci se amesteca cu 3 oua, sare (aproximativ 1 lingura) si ceapa alba taiata marunt.



Cu sucitorul intindeti foaia de placinta ca sa fie subtire, dupa care cu pensula se unge in strat subtire toata suprafata cu ulei. Se aseaza uniform umplutura de brinza.



Se ridica o margine de foaie si se ruleaza treptat pina se primeste o rulada pe care o taiati in bucati egale.



Asezati bucatile taiate in tava de cuptor unsa cu ulei. Se tine la cuptor 45-50 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
PLACINTE CU BRANZA

PLACINTE CU BRANZA

Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar si apa cat cuprinde, se lasa un pic mai moale,

16 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza burduf

Placinte cu branza burduf

Framantam aluatul dupa care lasam la dospit cca 1 h intr-un loc cald acoperit cu un servet uscat. Impartim

13 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinte 
  • 500 gr branza de vaci 
  • 3 oua
  • 200 ml ulei de floarea soarelui 
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura sare

Raporteaza reteta

Retete
de Eugen
Pui cu orez la cuptor

Pui cu orez la cuptor

1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu carne la cuptor

Cartofi cu carne la cuptor

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper. Se adauga ceapa taiata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua