Placinte cu branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Placinte cu branza

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinte
  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura sare

Mod de preparare

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute pe o masa presarata in prealabil cu faina.

In acest timp se pregateste umplutura de branza - branza de vaci se amesteca cu 3 oua, sare (aproximativ 1 lingura) si ceapa alba taiata marunt.

Cu sucitorul intindeti foaia de placinta ca sa fie subtire, dupa care cu pensula se unge in strat subtire toata suprafata cu ulei. Se aseaza uniform umplutura de brinza.

Se ridica o margine de foaie si se ruleaza treptat pina se primeste o rulada pe care o taiati in bucati egale.

Asezati bucatile taiate in tava de cuptor unsa cu ulei. Se tine la cuptor 45-50 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor