autor:

ELENA

» » Aperitive

Placinte de cartofi

Autor: ELENA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 martie 2011

Ingrediente
1 kg cartofi,, 200g branza,, 2 oua,, 5-6 linguri faina,, sare dupa gust,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofi, se spala bine si se dau pe razatoarea mica,se rade si branza se pun ouale intregi, faina si se amesteca bine. Se pun cu o lingura in tigaie in uleiul incins (se fac cat de mici sau mari le vrei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa

Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa

Aluatul l-am facut in masina de paine si am adaugat ingredientele in ordinea enumerata… Pana

81 voturi    38 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte ardelenesti cu cartofi

Placinte ardelenesti cu cartofi

Faina trebuie sa fie calda. Se pune drojdia in apa calda sa stea vreo jumtate de ora. Eu pun in apa

26 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 200g branza,
  • 2 oua,
  • 5-6 linguri faina,
  • sare dupa gust,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza sărată a la Sidy