autor:

ELENA

» » Aperitive

Placinte de cartofi

Autor: ELENA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 martie 2011

Ingrediente
1 kg cartofi,, 200g branza,, 2 oua,, 5-6 linguri faina,, sare dupa gust,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofi, se spala bine si se dau pe razatoarea mica,se rade si branza se pun ouale intregi, faina si se amesteca bine. Se pun cu o lingura in tigaie in uleiul incins (se fac cat de mici sau mari le vrei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa

Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa

Aluatul l-am facut in masina de paine si am adaugat ingredientele in ordinea enumerata… Pana

78 voturi    38 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte  taranesti cu cartofi

Placinte taranesti cu cartofi

Se framanta un aluat ca de paine din faina, maiaua-facuta din drojdia dizolvata in apa calduta impreuna

25 voturi    18 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 200g branza,
  • 2 oua,
  • 5-6 linguri faina,
  • sare dupa gust,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi frantuzesti