autor:

ELENA

» » Aperitive

Placinte de cartofi

Autor: ELENA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 martie 2011

Ingrediente
1 kg cartofi,, 200g branza,, 2 oua,, 5-6 linguri faina,, sare dupa gust,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofi, se spala bine si se dau pe razatoarea mica,se rade si branza se pun ouale intregi, faina si se amesteca bine. Se pun cu o lingura in tigaie in uleiul incins (se fac cat de mici sau mari le vrei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte cu cartofi sau brinza

Placinte cu cartofi sau brinza "feta"

-- Pentru prepararea blatului: se dizolva drojdia in laptele caldut,se adauga zaharul si se amesteca

13 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte  taranesti cu cartofi

Placinte taranesti cu cartofi

Se framanta un aluat ca de paine din faina, maiaua-facuta din drojdia dizolvata in apa calduta impreuna

25 voturi    18 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 200g branza,
  • 2 oua,
  • 5-6 linguri faina,
  • sare dupa gust,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza