Amestecă totul şi lasă o oră la frigider.
Coace în tigaie cu puţin ulei câte o lingură de aluat, mai multe plăcinţele deodată.
Poţi să faci mai multe tipuri adăugând diferite mirodenii.
Daca vrei mai multe, dublează sau triplează reţeta.
Serveşte imediat sau călduţe, eventual reîncălzite.
Se pot servi unse cu brânză, pastă de peşte, mezeluri ca aperitiv.
Un alt pont: unge cu puţină brânză Philadelphia sau cu alta cu ierburi şi apoi pune o feliuţă de peşte afumat. De-li-ciu!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii