Se spala cartofii, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. - Se curata telina, se spala, se da si ea pe razatoarea mare, amestecandu-se cu cartofii. - Se curata marul si se da pe razatoarea mica, peste legume. - Galbenusurile amestecate cu cascavalul ras se toarna peste cartofi, telina si marul ras. - Separat se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste intr-o lingurita de unt, apoi se adauga peste celelalte legume. - Se pune sare si piper dupa gust. - Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie, se iau cu lingura portii egale de legume si se prajesc. - Cand sunt gata, se scot pe o farfurie fierbinte si se decoreaza cu ceapa verde tocata.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii