Se pune faina intr-un castron, se face la mijloc o gropita in care se pune drojdia maruntita, zaharul, o parte din apa calduta si putina faina adusa dinspre margine spre mijloc. Se acopera cu un servet si se lasa sa creasca 20 de minute. 2. Restul de apa, sarea si untul inmuiat, taiat bucatele mici, se adauga in faina si se amesteca totul pana se obtine un aluat. Se framanta si se bate cu mana, pana se desprinde de marginile castronului. Atunci se acopera iarasi si se mai lasa sa creasca 30 de minute. 3. Se porneste cuptorul. Pentru umplutura se curata cepele, se taie in doua, apoi in rotocoale subtiri si se prajesc intr-un amestec de untdelemn cu unt. Se taie sunculita in feliute subtiri. Se amesteca branza cu smantana, ouale, sarea, piperul si nucsoara. 4. Se ia aluatul, se mai framanta putin, apoi se imparte in 8 bucati, care se intind, fiecare in parte, pe tabla infainata, in fasii subtiri de forma ovala sau dreptunghiulara. Se unge o forma, se asaza cele opt felii de aluat, unse fiecare in parte cu un strat de branza, peste care se pune ceapa si sunca taiata. Se baga la cuptor, pe raftul al doilea, si se coc 15 minute. Se mananca fierbinti, la bere.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii