Preparare aluat: Se cerne faina, la mijloc se face o gaura in care punem drojdia, putin lapte cald si putin zahar, incorporand si putina faina. Se lasa plamada de maia sa creasca, apoi se framanta aluatul incorporandu-se pe rand laptele, oul, uleiul, zaharul si sarea. Se framanta pana cand se obtine o coca potrivita si aluatul se curata de pe maini. Se lasa sa creasca la caldura.
Preparare umplutura: Se amesteca urda cu zaharul, ouale, grisul, vanilia, mararul, sarea.
Se intind foi din aluat, se portioneaza, se umplu cu cate o lingurita de umplutura. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii