Intr-un bol se amesteca 7 oute cu zaharul si esenta, apoi se aduga branzica si smantanica(dar nu toata, se mai opresc 3 linguri intr-un castronel), se omogenizeaza bine.
Se unge tava de la cuptor cu ulei iara pachetul de foetaj se imparte in jumatate. Pe rand se aseaza stratul de jos ungand fiecare foae in parte cu ulei. Peste primul strat de foi se toarna compozitia de branzica mixata, si se adauga si stafidele.
Peste compozitie se pun restul de foi ramase, fiecare unsa cu ulei.
La sfarsit se intaeapa compozitia cu cutitul pt a nu se umfla foarte tare partea de deasupra.
Smantanica oprita se bate bine cu cele 3 uote si se pune deasupra placintei.
Se baga la cuptor, fiind incalzit in prealabil aproximativ 45 de min.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii