Se curata pestele de solzi si de intestine, se spala si se pune la zvantat pe hartie.
Cand s-a scurs de apa, se sareaza si pipereaza si se da prin faina amestecata cu malai, apoi se prajeste sau se coace la cuptor.
In uleiul ramas de la prajit, se pune ceapa verde si ceapa alba (taiata julien) si se lasa pana se inmoaie.
Se adauga rosiile decojite si sucul de rosii, usturoiul taiat marunt.
Se asaza pe farfurie cate 1 peste si sos si se presara patrunjel verde.
Mamaliguta calda e binevenita langa peste si se mai poate servi si cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii