autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Platica cu sos la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Ingrediente
-2 platici, -2 cepe, -1 morcov (pe care am uitat sa-l pun in poza), -1 ardei, -1 legatura usturoi verde, -1 legatura ceapa verde, -5 rosii, -500 ml bulion, -patrunjel (pe care nu-l culesesem inca din gradina sa nu se ofileasca), -1 lamaie, -piper Cayenne, -maghiran, -ghimbir, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Am pus pestele intr-o tava si m-am apucat de preparat sosul. Am rumenit 2 cepe taiate solzisori in ulei, apoi am pus morcovul dat pe razatoarea mare, ardeiul taiat fideluta, legatura de usturoi si cea de ceapa taiate ca la salata si le-am mai calit putin pe toate. Apoi am pus rosiile taiate felii, cei 500 ml de suc de rosii si putina apa. Am fiert 15 minute dupa care am stins si am pus patrunjelul. Am pus apoi toata compozitia peste peste, l-am acoperit bine cu sos, deasupra am pus sferturi de felii de lamaie si am introdus in cuptorul incins timp de 45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon

Pastrav umplut cu somon

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,

49 voturi    24 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Sea Bass la grill cu legume

Sea Bass la grill cu legume

Sea bass(Robalo)este un peste de apã sãratã,francezi il cheamã Lup de mare.Iubitorii de peste

10 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • -2 platici
  • -2 cepe
  • -1 morcov (pe care am uitat sa-l pun in poza)
  • -1 ardei
  • -1 legatura usturoi verde
  • -1 legatura ceapa verde
  • -5 rosii
  • -500 ml bulion
  • -patrunjel (pe care nu-l culesesem inca din gradina sa nu se ofileasca)
  • -1 lamaie
  • -piper Cayenne
  • -maghiran
  • -ghimbir
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata f. bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
File e rechin cu portocale