autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Platica cu sos la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Ingrediente
-2 platici, -2 cepe, -1 morcov (pe care am uitat sa-l pun in poza), -1 ardei, -1 legatura usturoi verde, -1 legatura ceapa verde, -5 rosii, -500 ml bulion, -patrunjel (pe care nu-l culesesem inca din gradina sa nu se ofileasca), -1 lamaie, -piper Cayenne, -maghiran, -ghimbir, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Am pus pestele intr-o tava si m-am apucat de preparat sosul. Am rumenit 2 cepe taiate solzisori in ulei, apoi am pus morcovul dat pe razatoarea mare, ardeiul taiat fideluta, legatura de usturoi si cea de ceapa taiate ca la salata si le-am mai calit putin pe toate. Apoi am pus rosiile taiate felii, cei 500 ml de suc de rosii si putina apa. Am fiert 15 minute dupa care am stins si am pus patrunjelul. Am pus apoi toata compozitia peste peste, l-am acoperit bine cu sos, deasupra am pus sferturi de felii de lamaie si am introdus in cuptorul incins timp de 45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

14 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • -2 platici
  • -2 cepe
  • -1 morcov (pe care am uitat sa-l pun in poza)
  • -1 ardei
  • -1 legatura usturoi verde
  • -1 legatura ceapa verde
  • -5 rosii
  • -500 ml bulion
  • -patrunjel (pe care nu-l culesesem inca din gradina sa nu se ofileasca)
  • -1 lamaie
  • -piper Cayenne
  • -maghiran
  • -ghimbir
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata f. bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste pane