Platica si caras cu sos la tava

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Platica si caras cu sos la tava

Ingrediente

  • -1 platica
  • -1 caras
  • -2 cepe
  • -1 morcov mare
  • -1 bucata de telina
  • -2 ardei
  • -600 ml suc de rosii
  • -ulei
  • -1 legatura de patrunjel
  • -2 lamai
  • -1 capatana de usturoi
  • -sare

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ardeiul se taie fideluta, se pune totul intr-o tava, apoi se pune ulei si sucul de rosii, se amesteca si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine in cuptor pana sunt aproape facute legumele, dupa care se scoate tava afara si se pune patrunjelul tocat, o lamaie intreaga stoarsa si capatana de usturoi pisata. Se amesteca si se pune pestele umplandu-i burta cu sos si ungandu-l cu ulei. Deasupra se pun felii de lamaie si se introduce tava in cuptorul care este deja cald. Se tine pana se inmoaie pestele la foc nu prea tare (180*C).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise