Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ardeiul se taie fideluta, se pune totul intr-o tava, apoi se pune ulei si sucul de rosii, se amesteca si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine in cuptor pana sunt aproape facute legumele, dupa care se scoate tava afara si se pune patrunjelul tocat, o lamaie intreaga stoarsa si capatana de usturoi pisata. Se amesteca si se pune pestele umplandu-i burta cu sos si ungandu-l cu ulei. Deasupra se pun felii de lamaie si se introduce tava in cuptorul care este deja cald. Se tine pana se inmoaie pestele la foc nu prea tare (180*C).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii